HAPPY SHOPPING!

ASSALAMUALAIKUM & HAI EVERYBODY
Rindu tak nak bershopping dengan kami ^_^
Kami minta maaf atas penutupan sementara kami ye
Dengan sukacitanya, kami umumkan SF COLLECTION akan diaktifkan semula......
tetapi kami tidak lagi aktif di blog,kami sekarang hanya menumpukan sepenuhnya di laman facebook sf collection... untuk bershopping dengan kami, boleh klik sini -SF COLLECTION FACEBOOK ataupun cari kami dengan menaip SF COLLECTION di laman facebook.. pelbagai barangan menarik dan baru terutamanya blouse dan pakaian lain menanti anda! Sekian harap maklum
HAPPY SHOPPING FROM US!!!

SALE !!! CLEARANCE STOCK !!! SALE


Selamat dtg ke SF COLLECTION...kali ni sf nak wat clearance sale sbb nk tutup dah blog ni...sf dah de wat bzness bru.. iaitu homemade chocolate ...
So dgn itu...baju2 yg dijual kat sf ni seperti picture2 di bwh ni akan dijual pd harga yg tersgt2 murah tau
sf dah x amik untung pun..juz nak hbskan je stok
Price:
1 helai RM15 
2 helai RM25
postage:
1-2 helai: RM5
2-4 helai:RM7

bagi aksesori plak
price: 1 kotak RM10
2 kotak Rm15
postage: 1 kotak RM3
2 kotak RM5

p/s:sape2 nak bli borong baju & subang/button earrings ni..please emel or msj sy tuk harga

order bleh buat di :-
contact num: 0195520848
emel: safachocs@yahoo.com

bgtau code/kod pe yg mahu dibeli


semua baju fit saiz s-m
SOLD OUT

Gaya comel...bg yg sukekan style comel n polkadot...

Corak berbentuk epal...kain yg lembut n ringan

Sesuai juga dipakai bersama inner

Cardigan-RESERVED


untuk yg bersaiz s

cardigan coklat keemasan..berbentuk seperti skirt di bhgian bwh...
SOLD OUT


SOLD OUT

cardigan pink

cardigan putih-RESERVED

SOLD OUT


dress with cardigan-tinggal hitam sahaja-RESERVED-

BEAR01
CARTOON02
CHECKER03
CHECKER04
CHECKER05
BLING06
VARIETY07
MENTOS08
MOON09-SOLD OUT
MOON10
ROSE11
ROSE12
SMILEY13
SMILEY14
SPRING15
BLING16
LOVE17
FLOWER18
FLOWER19
LOVE 20
MICKEY21
FLOWER22-SOLD OUT
SHAPE23
MICKEY24
FLOWER25
LOVE26
MICKEY27
SQUARE28
WHEEL29
FLOWER30
LOVE31